Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 5 dagen en 21 uur geldig!

Oversteek Nijmegen

van Maerten Prins

- Werkcode: 989 330

Maerten Prins over Oversteek Nijmegen

Abstractie van de brug de Oversteek over de Waal bij Nijmegen. In de voorgrond de Nevengeul. In de verte links staat nog de schoorsteen van de elektriciteitscentrale Gelderland (die in maart 2022 is opgeblazen).
Oversteek Nijmegen vind je in de categorieën Abstract, Digitale Kunst, Elektriciteitscentrale Gelderland, Engie Electrabel, Fotografie, Nevengeul, Nijmegen, Schoorsteen, Spiegelwaal, Waal (rivier) en oversteek.
Maerten Prins profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maerten Prins

Fotografie geeft me de mogelijkheid om zichtbaar te maken wat anders verscholen blijft in de stroom van visuele indrukken. Het liefst breng ik in mijn foto's de werkelijkheid terug tot een abstractie. In vlakken, lijnen, kleuren en schaduwen zie ik ritme en schoonheid. Ik heb diverse keren geëxposeerd en een drietal fotoboeken uitgebracht (bij Blurb - je kunt ze daar ook zelf bestellen). Naast fotograaf ben ik docent aan de de vakgroep Sociale en Cultuurpsychologie van de Radboud Universiteit te Nijmegen. Ik ben afgestudeerd en gepromoveerd in de Cultuurpsychologie, en heb me gespecialiseerd in jongeren en jeugdcultuur. Dat onderwerp heeft niet direct met mijn fotografie te maken, maar de wetenschap heeft me wel geleerd om goed te kijken.

Alle werken van Maerten Prins


Waarom je kiest voor Oversteek Nijmegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oversteek Nijmegen van Maerten Prins

Koop dit digital art werk Oversteek Nijmegen van Maerten Prins als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 989 330

Shop nu met 10% korting
Nog 5 dagen en 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,-92,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.