Overvloeien 3

van Art Pour Toi

- Werkcode: 343 001

Art Pour Toi over Overvloeien 3

Art Pour Toi staat voor beeldbewerking van Acryl Pouring, voor jou, kunst op maat! De beelden zijn super scherp en hebben een hoge resolutie waardoor reproducties op alle formaten en divers materiaal mogelijk is. De mogelijkheden zijn: Canvas, Hout, Staal, Aluminium Dibond, Akoestisch doek, Perspex of Acrylglas. Mooi in een serie naast elkaar!
Overvloeien 3 vind je in de categorieën Beeldmanipulatie, Digitale Kunst, Kunst, Serieproductie, acryl gieten, acryl pouring, acrylgieten en acrylic pouring.
Art Pour Toi profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Art Pour Toi

Art Pour Toi staat voor beeldbewerking van Acryl Pouring, voor jou, op maat! Deze giettechniek met acrylverf staat in Nederland nog in de kinderschoenen en Art Pour Toi is er door gegrepen. De Pours worden gemaakt en gefotografeerd waarna beeldbewerking plaatsvindt. De beelden zijn super scherp en hebben een hoge resolutie waardoor reproducties op alle formaten en divers materiaal mogelijk is. Als je een liefhebber bent van Digitale Kunst dan is er een grote kans dat je jouw favoriete werk hier vindt. De mogelijkheden zijn: Canvas, Hout, Staal, Aluminium Dibond, Akoestisch doek, Perspex of Acrylglas. Meerdere kunstwerken zoals deze vind je op https://www.art-wall.nl.

Alle werken van Art Pour Toi


Waarom je kiest voor Overvloeien 3 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Overvloeien 3 van Art Pour Toi

Koop dit digital art werk Overvloeien 3 van Art Pour Toi als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 343 001
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
161,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden