PEUGEOT |Oldtimer

PEUGEOT |Oldtimer van Fons Bitter

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 209673

PEUGEOT |Oldtimer van Fons Bitter

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!
PEUGEOT |Oldtimer van Fons Bitter

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Moving Emotion is een ontmoeting met de essentiële en karakteristieke vormgeving en kenmerken van automobielen. De kern van automotive design zijn de waarden van merkhistorie, vormgeving en techniek die hand in hand gaan waarbij de ontwikkelaars en ingenieurs goed hebben nagedacht voordat een nieuw automodel op de markt wordt gebracht. Modellering, vormverhoudingen, lijnvoering en het harmonieuze design van een auto is mede bepalend voor verkoopsuccessen en waardering van de consument

Over Fons Bitter

Fons Bitter profielfotoMijn fotografische motto: 'anders leren kijken naar hetzelfde'.
Als non-professional plaatjesmaker probeer ik op een breed vlak het fotomaken te bedrijven. Ik richt mij niet op specifieke onderwerpen of thema's. Alles wat het bekijken en waarnemen de moeite waard maakt heeft mijn volle belangstelling. Mijn camera's, lenzen en overige attributen zijn beslist niet kieskeurig voor de door mij gekozen onderwerpen. Zij buigen als het riet in de wind gewillig mee.
Het gaat voor mij bij het maken van beelden in eerste instantie om inhoud, vorm, schoonheid en kunstzinnigheid van een foto en in tweede instantie om de fotografische techniek. Overigens; ik onderschat beslist niet de noodzakelijke technische en ambachtelijke vaardigheden die nodig zijn om goede foto's te kunnen maken. Wat mij betreft is het 75% High Touch en 25% High Tech.
De laatste tijd richt ik mij wat meer op een vorm van fotografie met werktitels als; My Impressiograpics en My Monochromes. Een fotografievorm mede geïnspireerd op de impressionisten en de oude meesters van de zwart-wit fotografie.
Met vriendelijke groet,
Fons Bitter, fotomaker | Plaatjesmaker & Beeldbepaler | Factorem Imago & Imago Determiner
_____________________________________________________________________________________________________________________
Moving Emotion, heeft u een bijzondere auto die u gefotografeerd wilt hebben?
Special Car Photo Sessions op afroep. 0651355141 / fonsbitterphotography@gmail.com

Alle werken