Paalhoofden naar de diepte Vlissingen

van R Smallenbroek

- Werkcode: 99 810

R Smallenbroek over Paalhoofden naar de diepte Vlissingen

De palen op het strand van Vlissingen, zijn geen echte golfbrekers maar een constructie om te voorkomen dat het strand afslijt door de stroming langs de kust. De dieptewerking boeit zowel fotografen als andere beeldende kunstenaars. De opname is gemaakt met een lange belichtingstijd van 14 sec, waardoor de lucht en het water geen sterke doortekening heeft maar een dromerige sfeer uitstraalt. De harde structuur en textuur op en van de palen vormt hiermee een sterk contrast.
Paalhoofden naar de diepte Vlissingen vind je in de categorieën Blauwe lucht, Bossen, Contemporary, Fotografie, Golfbreker, Kust, LE, Long exposure photography, Minimalisme, Nederland, Reina Smallenbroek, Slaapkamer, Stranden, Vlissingen, Water, Westerschelde, Zeeland, lange belichting, paalhoofden en palen.
R Smallenbroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door R Smallenbroek

Analoog begonnen als hobbyfotograaf, daarna jaren laten liggen en inmiddels al weer jaren gepassioneerd fotograferend. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben en kan me een leven zonder ook niet meer voorstellen. Het is heerlijk om de schoonheid die ik zie en ervaar te kunnen delen en prachtig als anderen datzelfde ervaren bij het zien van het beeld. Ik hou me voornamelijk bezig met landschapsfotografie waarbij het kernwoord is sfeer!

Alle werken van R Smallenbroek


Waarom je kiest voor Paalhoofden naar de diepte Vlissingen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Paalhoofden naar de diepte Vlissingen van R Smallenbroek

Koop de foto Paalhoofden naar de diepte Vlissingen van R Smallenbroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 99 810
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden