Paalhoofden naar de diepte Vlissingen

Paalhoofden naar de diepte Vlissingen van R Smallenbroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Paalhoofden naar de diepte Vlissingen

van R Smallenbroek

Paalhoofden naar de diepte Vlissingen van R Smallenbroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 99810

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 90 gratis verzending!

Omschrijving

De palen op het strand van Vlissingen, zijn geen echte golfbrekers maar een constructie om te voorkomen dat het strand afslijt door de stroming langs de kust. De dieptewerking boeit zowel fotografen als andere beeldende kunstenaars. De opname is gemaakt met een lange belichtingstijd van 14 sec, waardoor de lucht en het water geen sterke doortekening heeft maar een dromerige sfeer uitstraalt. De harde structuur en textuur op en van de palen vormt hiermee een sterk contrast.

Dit werk wordt aangeboden door R Smallenbroek

R Smallenbroek profielfotoAnaloog begonnen als hobbyfotograaf, daarna jaren laten liggen en inmiddels al weer jaren gepassioneerd fotograferend. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben en kan me een leven zonder ook niet meer voorstellen. Het is heerlijk om de schoonheid die ik zie en ervaar te kunnen delen en prachtig als anderen datzelfde ervaren bij het zien van het beeld. Ik hou me voornamelijk bezig met landschapsfotografie waarbij het kernwoord is sfeer!

Alle werken