Paalhoofden naar de diepte Vlissingen

Paalhoofden naar de diepte Vlissingen van R Smallenbroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 99810

Paalhoofden naar de diepte Vlissingen van R Smallenbroek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
88 gratis verzending!
Paalhoofden naar de diepte Vlissingen van R Smallenbroek

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De palen op het strand van Vlissingen, zijn geen echte golfbrekers maar een constructie om te voorkomen dat het strand afslijt door de stroming langs de kust. De dieptewerking boeit zowel fotografen als andere beeldende kunstenaars. De opname is gemaakt met een lange belichtingstijd van 14 sec, waardoor de lucht en het water geen sterke doortekening heeft maar een dromerige sfeer uitstraalt. De harde structuur en textuur op en van de palen vormt hiermee een sterk contrast.

Over R Smallenbroek

R Smallenbroek profielfotoAnaloog begonnen als hobbyfotograaf, daarna jaren laten liggen en inmiddels al weer jaren gepassioneerd fotograferend. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben en kan me een leven zonder ook niet meer voorstellen. Het is heerlijk om de schoonheid die ik zie en ervaar te kunnen delen en prachtig als anderen datzelfde ervaren bij het zien van het beeld. Ik hou me voornamelijk bezig met landschapsfotografie waarbij het kernwoord is sfeer!

Alle werken