Paarse Krokus

Paarse Krokus van Harry Stok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Paarse Krokus van Harry Stok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 199899
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!

Omschrijving

Nu het voorjaar er aan komt, en de krokus zijn kleuren weer laat zien in het gras en perken is een mooie bewerking van een groepje paarse krokussen haast onontbeerlijk.

Om de aandacht en het perspectief te behouden heb ik gekozen om het beeld met digitale waterverf te bewerken, hierdoor heb ik de originele achtergrond laten verdwijnen en middels onscherpte meer diepte kunnen geven.

Over Harry Stok

Harry Stok profielfotoFreelance fotograaf en digitale artiest, maak graag landschappen, maar ook digitale art, en gebruikt hiervoor dan ook verschillende technieken. Van Photoshop tot Art Rage Pro wordt gebruikt gemaakt om geschoten beelden te modificeren.
Begonnen in het analoge tijdperk als vijftienjarige, in die tijd ook schriftelijk de fotovakschool gedaan als allround fotograaf.
Bezit een Nikon D5300 camera. En de volgende lenzen: Tamron zoom 18-200 mm macro f/3.5 Nikkor zoom 70-300 mm f/3.5 set macro ringen 12,24,36 mm .
Als software gebruik ik veel: Photoshop CC, Nik filters, actionscripting, ArtRage pro, FXHome Pro, Photo Pro (green screen), Affinity Photo Designer.

Alle werken