Panorama vrijthof Maastricht tijdens zonsopgang

van Geert Bollen

- Werkcode: 247 706

Geert Bollen over Panorama vrijthof Maastricht tijdens zonsopgang

Het Vrijthof (Maastrichts: de Vriethof) is een plein in de binnenstad van Maastricht. Het is het grootste en bekendste plein in het centrum van de Limburgse hoofdstad. Het plein is vooral bekend vanwege de vele monumenten (waaronder een voor Nederland unieke 'kerkentweeling'), diverse culturele voorzieningen, een groot aantal caféterrassen en de evenementen die er regelmatig plaatsvinden.
Panorama vrijthof Maastricht tijdens zonsopgang vind je in de categorieën Fotografie, Maastricht, Nederland, Panoramafotografie, Plein, Sint-Janskerk (Maastricht), Sint-Servaasbasiliek (Maastricht), Urban / Street, Vrijthof, Zonsopkomst en binnenstad maa.
Geert Bollen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Geert Bollen

Ik ben een jonge fotograaf die graag steden bezoekt en natuurlijk er de meest prachtige foto’s van de maken. Een kleine collecties kan je hieronder vinden, er gaan er zeker nog bij komen.

Alle werken van Geert Bollen


Waarom je kiest voor Panorama vrijthof Maastricht tijdens zonsopgang op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Panorama vrijthof Maastricht tijdens zonsopgang van Geert Bollen

Koop de foto Panorama vrijthof Maastricht tijdens zonsopgang van Geert Bollen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 247 706
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden