Parc de la Tête d'Or

Parc de la Tête d'Or van Sander van der Werf

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Parc de la Tête d'Or

van Sander van der Werf

Parc de la Tête d'Or van Sander van der Werf

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 334575
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Mistige zonsopkomst aan het meer in Parc de la Tête d'Or. Dit grote stadspark in Lyon heeft een oppervlakte van ongeveer 117 hectare. Het is gelegen in het 6e arrondissement. Het park ontvangt een groot aantal bezoekers gedurende zomer en is een frequente bestemming voor hardlopers en fietsers. Een van de toeristische attracties is de kleine, gratis, dierentuin.

Dit werk wordt aangeboden door Sander van der Werf

Sander van der Werf profielfotoSander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken