Patronen op het strand

van Smit in Beeld

- Werkcode: 609459

Smit in Beeld over Patronen op het strand

Door de wind gevormde patronen op het Nederlandse strand
Patronen op het strand vind je in de categorieën Fotografie, Kust, Schiermonnikoog, Stranden, Waddeneilanden en waddenzee, Wolken, Zand, Zonsopkomst en structuren.
Smit in Beeld profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Smit in Beeld

Smit in Beeld bestaat uit Jan en Mart Smit, vader en zoon. Startend met kleinschalige fotoworkshops en cursussen is in 2005 Smit in Beeld ontstaan. Het aanbod is inmiddels verder uitgebreid met internationale fotoreizen, presentaties in binnen- en buitenland, en een diverse fotocollectie. Beide heren van Smit in Beeld zijn succesvol geweest in toonaangevende fotowedstrijden als: Wildlife Photographer of the Year, European Photographer of the Year, Lowlands en de Groene Camera. Twee fotografen die hun hart hebben verpand aan het Nederlandse strand. Het resultaat een boke genaamd "Aan Zee"de dynamiek van het Nederlandse strand

Alle werken van Smit in Beeld


Waarom je kiest voor Patronen op het strand op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Patronen op het strand van Smit in Beeld

Koop de foto Patronen op het strand van Smit in Beeld op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 609459
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.