Spiegeling van lucht en strand

van Smit in Beeld

- Werkcode: 609 573

Smit in Beeld over Spiegeling van lucht en strand

Strand van Texel waarbij de patronen in de lucht en de patronen op het strand hetzelfde zijn
Spiegeling van lucht en strand vind je in de categorieën Fotografie, Kust, Oceanen en zeeën, Patronen, Ribbel, Stranden, Synchroon, Texel, Waddeneilanden en waddenzee, Wolken en spiegeling.
Smit in Beeld profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Smit in Beeld

Smit in Beeld bestaat uit Jan en Mart Smit, vader en zoon. Startend met kleinschalige fotoworkshops en cursussen is in 2005 Smit in Beeld ontstaan. Het aanbod is inmiddels verder uitgebreid met internationale fotoreizen, presentaties in binnen- en buitenland, en een diverse fotocollectie. Beide heren van Smit in Beeld zijn succesvol geweest in toonaangevende fotowedstrijden als: Wildlife Photographer of the Year, European Photographer of the Year, Lowlands en de Groene Camera. Twee fotografen die hun hart hebben verpand aan het Nederlandse strand. Het resultaat een boke genaamd "Aan Zee"de dynamiek van het Nederlandse strand

Alle werken van Smit in Beeld


Waarom je kiest voor Spiegeling van lucht en strand als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Spiegeling van lucht en strand van Smit in Beeld

Koop de foto Spiegeling van lucht en strand van Smit in Beeld op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 609 573
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden