Peace on my Mind

van Jacky

- Werkcode: 343 883

Jacky over Peace on my Mind

Conceptuele mixed media, waterverf illustratie van een meisje met een vogelnest met duiven in haar haar,dromend van vrede, van een betere en meer liefdevollere wereld voor mens en dier
Peace on my Mind vind je in de categorieën Collage, Conceptuele kunst, Digitale Kunst, Emotie, Fantasie, Illustraties, Liefde, Portret, Samenleving, Slaapkamer, Vogels, Vrouw en Wachtkamer.
Jacky profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacky

Jacky is een kunstenares uit Vlissingen. Ze maakt voornamelijk abstracte mixed media kunst en conceptuele fotomontages in een (magisch-) realistische en surrealistische stijl.Haar werk is kleurrijk,fantasierijk,sfeervol en neemt je niet alleen mee op een visuele reis, maar vaak ook een emotionele en spirituele.

Alle werken van Jacky


Meer weten over Jacky?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Peace on my Mind als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Peace on my Mind van Jacky

Koop de illustratie Peace on my Mind van Jacky op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 343 883
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
176,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden