Peschiera del Garda in Italie | Aquarel schilderij

van WatercolorWall

- Werkcode: 546050

WatercolorWall over Peschiera del Garda in Italie | Aquarel schilderij

Dit is een schilderij van het Piazzale Cesare Betteloni in het prachtige plaatsje Peschiera del Garda aan het Gardameer in Italië. Als je van de voetgangersbrug door het grote poort van Porta Brescia loopt, dan kom je uit op dit leuke en kleurrijke pleintje.
Het originele schilderij heeft een formaat van 300x450cm en is geschilderd met aquarel, acrylverf en inktpen op aquarelpapier.
Het kunstwerk is in 2010 geschilderd door Ricardo Bouman met een schilderstijl die je zowel realistisch als illustratief kunt noemen.
Peschiera del Garda in Italie | Aquarel schilderij vind je in de categorieën Aquarel, Architectuur, Illustraties, Italië, Kleurcontrast, Kleuren, Middeleeuwen, Peschiera del Garda, Piazzale del Garda, Poort, Porta Brescia, Schilderijen en Steden.
WatercolorWall profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

WatercolorWall is een grafische studio en schilder atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Ricardo maakt schilderijen en illustraties met verschillende mediums, waaronder inkt-en verfsoorten, maar vooral in aquarel.
Zijn collectie bevat artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een bezochte locatie op de wereld.
Zijn favoriete onderwerpen zijn het schilderen landschappen en middeleeuwse stadsgezichten.
Speciaal voor Werk aan de Muur heeft Ricardo zijn schilderijen gedigitaliseerd in hoge resolutie waardoor ze verkrijgbaar zijn als Artprint op de beschikbare materiaalsoort en en in gewenste formaten.

Alle werken van WatercolorWall


Waarom je kiest voor Peschiera del Garda in Italie | Aquarel schilderij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Peschiera del Garda in Italie | Aquarel schilderij van WatercolorWall

Koop de illustratie Peschiera del Garda in Italie | Aquarel schilderij van WatercolorWall op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 546050
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
157 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.