Poollicht of Noorderlicht in de nacht boven Noord-Noorwegen

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 293 317

Sjoerd van der Wal over Poollicht of Noorderlicht in de nacht boven Noord-Noorwegen

Noorderlicht of Poollicht of Aurora Borealis in de nachthemel boven het eiland Senja in Noord-Noorwegen. In de achtergrond liggen met sneeuw bedekte bergen en het Noorderlicht wordt gereflecteerd in het fjord in de voorgrond. Poollicht wordt veroorzaakt door zonnewinden is vooral sterk bij uitbarstingen (van plasmawolken) op de zon.
Poollicht of Noorderlicht in de nacht boven Noord-Noorwegen vind je in de categorieën Bergen, Contemporary, Fotografie, Geografische pool, Groen, Lichtval, Lofoten, Meren, Noorderlicht, Noordpoolgebied, Noorwegen en Tromsø.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Poollicht of Noorderlicht in de nacht boven Noord-Noorwegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Poollicht of Noorderlicht in de nacht boven Noord-Noorwegen van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Poollicht of Noorderlicht in de nacht boven Noord-Noorwegen van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 293 317
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden