Portret Damhert

Portret Damhert van MSP Canvas

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 38330

Portret Damhert van MSP Canvas

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
Portret Damhert van MSP Canvas

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Portret van een damhert in de sneeuw waardoor er een mooie witte achtergrond ontstond zonder storende elementen in beeld. De aandacht van de kijker gaat zo compleet naar het onderwerp uit en levert een rustig beeld op voor de kijker. Dit diertje leek niet aangedaan door de winterse buien en het dikke pak sneeuw maar stond ontspannen en nieuwsgierig te kijken wat ik aan het doen was, waardoor ik de kans kreeg het mooie dier te portretteren. Door de witte sneeuw achtergrond komen de kleuren mooi naar voren. Op deze foto heb ik het hoofd van het hertje op de gevoelige plaat vastgelegd.

Over MSP Canvas

MSP Canvas profielfotoIk fotografeer landschappen, dierenportretten, macro / natuur. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek beeld, maar deze niet in mijn webshop aan treffen, dan kunt u me altijd via e-mail benaderen. Volg me nu ook op Twitter, Facebook & Instagram voor het laatste nieuws.

Alle werken