Pride

Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

van Jesper Krijgsman

- Werkcode: 528 669

Jesper Krijgsman over Pride

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 200 cm x 95 cm — 2019

Ik voel me zowel gelukkig als verbaasd om te leven in een wereld vol met prachtig rijke en gevarieerde flora en fauna. Soms voel ik me echter onzeker over de toekomst.

De natuur kan mooi zijn: een herinnering dat alles vol leven is en in veel ecosystemen naast elkaar kan leven. Als ik mijzelf aan deze verbondenheid tussen alle organismen herinner, geeft dit mij een gevoel van verbondenheid en trots.

Naarmate we meer leren over de uitdagingen waarmee het natuurlijke erfgoed en de ecosystemen van onze planeet worden geconfronteerd, hoop ik anderen te inspireren om te voelen hoe ik over de natuur voel en kijk ernaar met een gevoel van altruïsme en verwondering. Een gevoel niet alleen van hier en nu, maar van miljoenen jaren van evolutie in het verleden, en de toekomst ervan.

De toekomst van veel natuur en biodiversiteit is het beschermen waard. Als soort moeten we het niet als vanzelfsprekend beschouwen. We moeten trots zijn op biodiversiteit om instandhouding te waarborgen.
Jesper Krijgsman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

"De creativiteit in evolutie van flora en fauna beschouw ik als iets dat bijna magisch is. De vindingrijkheid van vele levensvormen is iets dat door velen vaak over het hoofd wordt gezien. Dit gevoel van verwondering is wat ik in mijn werk wil laten zien en de diversiteit van de natuur wil vieren door haar mystieke kwaliteiten te vergroten."

De supernatuurlijke landschappen van Jesper Krijgsman zijn plekken waar biologie en dromen samenvloeien. Zijn werk vertegenwoordigt zowel dagdromen van de kunstenaar als de intelligentie en magie die de natuur bezit. Hij hoopt dat zijn visie bijdraagt ​​aan het besef dat de natuurlijke wereld vol wonderen zit en we hier met meer liefde mee om moeten gaan.

Zijn proces bestaat uit fotografie en beeldbewerking. Elke bloem of plant fotografeert hij afzonderlijk en tijdens het bewerken ervan ontdekt hij vaak nieuwe details in vormen, kleuren en texturen. Deze gefotografeerde natuurlijke elementen worden vervolgens digitaal samengevoegd om gedetailleerde werelden te creëren die scènes weergeven waarin de mystieke kwaliteiten van de natuurlijke wereld worden uitvergroot.

Door alles zelf te fotograferen, bewerken en vooral leren over de onderwerpen die hij fotografeert, is zijn band met de natuurlijke wereld versterkt.

Jesper Krijgsman is in 1992 geboren en heeft in Zwitserland gewoond, waar hij werkte als grafisch ontwerper en kunstenaar. Hij is in 2019 door Adobe als Top Talent benoemd en zijn werk hangt in galerieën wereldwijd.

Alle werken van Jesper Krijgsman


Meer weten over Jesper Krijgsman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Pride als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Pride van Jesper Krijgsman

Koop dit digital art werk Pride van Jesper Krijgsman als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur
Werkcode: 528 669
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
186,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden