Ransuil kijkt indringend in de lens

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 318 199

Sjoerd van der Wal over Ransuil kijkt indringend in de lens

Ransuil (Asio otus) kijkt van boven uit een boom met rode bladeren indringend in de lens van de camera. De Ransuil met opvallende oorpluimen dankt zijn naam dan ook aan de gelijkenis met een 'ranse', Middelnederlands voor 'muts met een kap die in plooien afhing'.
Ransuil kijkt indringend in de lens vind je in de categorieën Animal Head, Animals In The Wild, Bomen, Dieren, Fotografie, Herfst, Indian Summer, Long Eared Owl, Looking, Oog (anatomie), Uilen (orde), Veer (vogel) en Vogels.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Ransuil kijkt indringend in de lens als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Ransuil kijkt indringend in de lens van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Ransuil kijkt indringend in de lens van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 318 199
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden