Ree in boekweit

van René Vos

- Werkcode: 75 565

René Vos over Ree in boekweit

Deze ree liet zich het boekweit goed smaken. De meeste tijd zat hij met zijn kop tussen de bloemen, maar zo af en toe keek ie even op. De foto is gemaakt in het Gooi.
Ree in boekweit vind je in de categorieën Bloemen, Boekweit, Fotografie en Herten.
René Vos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door René Vos

Mijn naam is René Vos. Geboren in 1966 in Drenthe en nu woon ik in Almere.Natuurfotografie is mijn passie. Alle facetten van deze vorm van fotografie hebben mijn belangstelling. Dieren, landschappen en planten zijn voor mij dankbare onderwerpen om vast te leggen. Voor mij is het vastleggen van een soort niet het belangrijkste. Ik zoek sfeer en spanning in mijn foto?s. Dat lukt de ene keer natuurlijk beter dan de andere, maar is wel altijd mijn bedoeling. Ik ben vaak te vinden in de Oostvaardersplassen en de andere natuurgebieden van Flevoland. Daarnaast is ook het Gooi en de Veluwe een regelmatige bestemming.

Alle werken van René Vos


Waarom je kiest voor Ree in boekweit als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Ree in boekweit van René Vos

Koop de foto Ree in boekweit van René Vos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 75 565
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden