Strand

van René Vos

- Werkcode: 82328

René Vos over Strand

's Ochtends vroeg op het strand van Terschelling. Als de toeristen nog uitslapen. De laagstaande zon werpt de schaduwen over het zand.
Strand vind je in de categorieën Fotografie, Stranden, Terschelling en Waddeneilanden en waddenzee.
René Vos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door René Vos

Mijn naam is René Vos. Geboren in 1966 in Drenthe en nu woon ik in Almere.Natuurfotografie is mijn passie. Alle facetten van deze vorm van fotografie hebben mijn belangstelling. Dieren, landschappen en planten zijn voor mij dankbare onderwerpen om vast te leggen. Voor mij is het vastleggen van een soort niet het belangrijkste. Ik zoek sfeer en spanning in mijn foto?s. Dat lukt de ene keer natuurlijk beter dan de andere, maar is wel altijd mijn bedoeling. Ik ben vaak te vinden in de Oostvaardersplassen en de andere natuurgebieden van Flevoland. Daarnaast is ook het Gooi en de Veluwe een regelmatige bestemming.

Alle werken van René Vos


Waarom je kiest voor Strand op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Strand van René Vos

Koop de foto Strand van René Vos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 82328
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.