Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 7 uur geldig!

Reebok met bastgewei

van Karla Leeftink

- Werkcode: 132 975

Karla Leeftink over Reebok met bastgewei

Een reebok staat stil in bosrand in de avondschemering; hij houdt zijn kop een poosje achter de boomstam om zich te verbergen. Na een aantal seconden komt de reebok voorzichtig kijken en toont zijn prachtige stangen die in de bast zitten, dat is een jasje dat door de reebok 'geveegd' zal worden.
Reebok met bastgewei vind je in de categorieën Bast, Bruin, Evenhoevigen, Fotografie, Herten, Wildlifefotografie, Winter, Winterkleed, bastbok, bastgewei, basthuid, bosree, karla leeftink, roodwild, schuw, stang, stangen, uittreden, vegen, waakzaam, wildfotografie en wintervacht.
Karla Leeftink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karla Leeftink

Karla Leeftink fotografeert het liefst in de rust en stilte van vroege ochtenden met een vleugje mysterieuze mist. Het Drentsche-Aa gebied en het Reestdal zijn daarbij ideaal met de veelvuldig voorkomende witte wieven. Ook houdt ze van weidse Wadden landschappen en ruige Noorse fjorden landschappen. Staand onder de sterrenhemel is ze in haar element en onder de indruk de schepping. In een bevroren plas en op knoesten van bomen ziet ze spontaan abstracte kunstwerken voor zich.

Bij haar natuurpresentaties deelt ze enthousiast haar natuurbelevenissen en laat anderen zo door middel van haar foto- en videomateriaal meegenieten. Ze heeft een kaartenlijn opgezet met inmiddels ongeveer honderd kaarten, waarin ze eigen fotomateriaal heeft verwerkt. Ze levert foto’s aan tijdschriften en is auteur van het boek “Reeën het jaar rond “. (uitgekomen in 2018)

Alle werken van Karla Leeftink


Meer weten over Karla Leeftink?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Reebok met bastgewei als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Reebok met bastgewei van Karla Leeftink

Koop de foto Reebok met bastgewei van Karla Leeftink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 132 975

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
222,-199,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.