Regenboog boven de Oude Haven

Regenboog boven de Oude Haven van Gea Gaetani d'Aragona

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 449635

Regenboog boven de Oude Haven van Gea Gaetani d'Aragona

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
Regenboog boven de Oude Haven van Gea Gaetani d'Aragona

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Regenboog on Oude Haven, strak na een hevige regenbui in Rotterdam. De achtergrond van indrukwekkende historische schepen maakt de Oude Haven, een deel van het maritieme district, een populaire plek voor de lokale bevolking om elkaar te ontmoeten, te eten, te drinken en te dansen. Vlak achter 'The White House', de eerste wolkenkrabber van Europa.

Over Gea Gaetani d'Aragona

Gea Gaetani d'Aragona profielfotoFotografie is mijn ware passie in het leven. Ik begon met zwart-witfotografie als tiener en ik was meteen verslaafd aan het ontwikkelen en afdrukken van mijn eigen foto's. Sinds een paar jaar ben ik overgestapt op digitaal, een andere wereld, maar niet minder rijk aan ideeën en mogelijkheden dan analoge fotografie. In de loop van de tijd heb ik me gespecialiseerd in natuur- en landschapsfotografie, de prachtige macrowereld, en ik voel me sterk aangetrokken tot straatfotografie. Het zijn allemaal verschillende opvattingen over de weergave van de werkelijkheid, met een gemeenschappelijke noemer: elke opname maak ik vanuit mijn hart. Sinds een paar jaar reis ik tussen Italië en Nederland, wat nu mijn "home away from home" is, maar mijn stad, Taranto, blijft een van mijn favoriete onderwerpen.

Alle werken