Vorst bij dageraad

van Gea Gaetani d'Aragona

- Werkcode: 446642

Gea Gaetani d'Aragona over Vorst bij dageraad

IJzige en kleurrijke zonsopkomst in Mijnsheerenland, Nederland. Het is een klein dorp in Nederland en als het weer erg koud is, krijg je een aantal prachtige kleuren zoals op deze foto. Deze afbeelding maakt deel uit van Microsoft Windows Spotlight.
Gea Gaetani d'Aragona profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gea Gaetani d'Aragona

Fotografie is mijn ware passie in het leven. Ik begon met zwart-witfotografie als tiener en ik was meteen verslaafd aan het ontwikkelen en afdrukken van mijn eigen foto's. Sinds een paar jaar ben ik overgestapt op digitaal, een andere wereld, maar niet minder rijk aan ideeën en mogelijkheden dan analoge fotografie. In de loop van de tijd heb ik me gespecialiseerd in natuur- en landschapsfotografie, de prachtige macrowereld, en ik voel me sterk aangetrokken tot straatfotografie. Het zijn allemaal verschillende opvattingen over de weergave van de werkelijkheid, met een gemeenschappelijke noemer: elke opname maak ik vanuit mijn hart. Sinds een paar jaar reis ik tussen Italië en Nederland, wat nu mijn "home away from home" is, maar mijn stad, Taranto, blijft een van mijn favoriete onderwerpen.

Alle werken van Gea Gaetani d'Aragona


Waarom je kiest voor Vorst bij dageraad op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vorst bij dageraad van Gea Gaetani d'Aragona

Koop de foto Vorst bij dageraad van Gea Gaetani d'Aragona op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 446642
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.