Vorst bij dageraad

van Gea Gaetani d'Aragona

- Werkcode: 446 642

Gea Gaetani d'Aragona over Vorst bij dageraad

IJzige en kleurrijke zonsopkomst in Mijnsheerenland, Nederland. Het is een klein dorp in Nederland en als het weer erg koud is, krijg je een aantal prachtige kleuren zoals op deze foto. Deze afbeelding maakt deel uit van Microsoft Windows Spotlight.
Vorst bij dageraad vind je in de categorieën Blauw, Bruggen, Fotografie, Groen, Kleuren, Landschappen, Natuurfotografie, Nederland, Oranje, Roze, Slaapkamer, Winter en Zonsopkomst.
Gea Gaetani d'Aragona profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gea Gaetani d'Aragona

Fotografie is mijn ware passie in het leven. Ik begon met zwart-witfotografie als tiener en ik was meteen verslaafd aan het ontwikkelen en afdrukken van mijn eigen foto's. Sinds een paar jaar ben ik overgestapt op digitaal, een andere wereld, maar niet minder rijk aan ideeën en mogelijkheden dan analoge fotografie. In de loop van de tijd heb ik me gespecialiseerd in natuur- en landschapsfotografie, de prachtige macrowereld, en ik voel me sterk aangetrokken tot straatfotografie. Het zijn allemaal verschillende opvattingen over de weergave van de werkelijkheid, met een gemeenschappelijke noemer: elke opname maak ik vanuit mijn hart. Sinds een paar jaar reis ik tussen Italië en Nederland, wat nu mijn "home away from home" is, maar mijn stad, Taranto, blijft een van mijn favoriete onderwerpen.

Alle werken van Gea Gaetani d'Aragona


Waarom je kiest voor Vorst bij dageraad als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vorst bij dageraad van Gea Gaetani d'Aragona

Koop de foto Vorst bij dageraad van Gea Gaetani d'Aragona op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 446 642
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
130,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden