Reitdiephaven, Groningen

van Ton Drijfhamer

- Werkcode: 144698

Ton Drijfhamer over Reitdiephaven, Groningen

Gekleurde woningen aan de kade van de Reitdiephaven in Groningen. Het ochtendgloren van zondag 5 april 2015 (Eerste Paasdag)
Reitdiephaven, Groningen vind je in de categorieën Blauw, Blauwe lucht, Diagonaal, Fotografie, Geel, Groningen, Groningen (provincie), Horizon (lijn), Huis (woning), Kleur collecties, Landschappen, Lente, Long exposure photography, Mensen, Nederland, Reflectie, Reflectie (straling), Reitdiep, Reitdiep (diep), Reitdiep (wijk), Rust, Spiegeling (meetkunde), Steiger (haven), Symmetrie, Toren (bouwwerk), Water, Woningmarkt, Zonsopkomst, kalmte, lijnenspel en rustgeven.
Ton Drijfhamer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ton Drijfhamer

"Alleen, maar samen met het weer, de wind én mijn camera op zoek naar het mooiste licht. Dat vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Een groot deel van de foto's op deze website heb ik gemaakt in de regio waar ik woon, in het noorden van Nederland, aan de 'Golden Raand' van de Waddenzee. Deze prachtige omgeving biedt volop gelegenheid daarvoor. Met de weidse vergezichten over het Wad tot aan de prachtige boslandschappen in Westerwolde en Friesland ben ik dan ook nog lang niet klaar.
Om het mooiste licht te vangen is vroeg opstaan vaak noodzakelijk en vaak ook best moeilijk. Maar elke keer weer is het een geweldig moment als ik bij aankomst op een lokatie, de auto uitzet en tijdens mijn eerste mok hete koffie in een wereld sta die nog slaapt en ik op zoek mag gaan naar het juiste moment, op de mooiste plek met het mooiste licht.

Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto's als ik had tijdens het maken ervan. Mocht u een werk van mij aangeschaft hebben, dan zou ik het ontzettend leuk vinden om per mail een berichtje van u te ontvangen van hoe het werk aan uw muur hangt.

Alle werken van Ton Drijfhamer


Waarom je kiest voor Reitdiephaven, Groningen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Reitdiephaven, Groningen van Ton Drijfhamer

Koop de foto Reitdiephaven, Groningen van Ton Drijfhamer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 144698
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.