Remnants of the past

Remnants of the past van Brian Decrop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Remnants of the past van Brian Decrop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 110796
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
105 gratis verzending!

Omschrijving

Deadvlei is een witte kleipan in de buurt van de beroemdste zoutpan van Sossusvlei in het Namib-Naukluft Nationaal Park in Namibië.

De overblijvende skeletten van de bomen, die naar verwachting ongeveer 900 jaar oud zijn, zijn nu zwart omdat de intense zon ze heeft verbrand. Hoewel het niet verstrikt is, ontbindt het hout niet omdat het zo droog is.

Over Brian Decrop

Brian Decrop profielfotoWelkom op de webstore van https://www.briandecrop.com. Via https://briandecrop.werkaandemuur.nl kun je een aantal Fine-Art beelden kopen gefotografeerd door @Leoutdoorphotographer. Je kan @Leoutdoorphotographer persoonlijk contacteren via de website https://www.briandecrop.com. Neem gerust contact op met @Leoutdoorphotographer voor meer informatie mbt Fine-Art-Prints en de algemene voorwaarden van 'exclusieve afbeeldingen' en 'licentiebeelden'. Le outdoorphotographer is lid van SOFAM: nr. 99/33. Al zijn afbeeldingen worden auteursrechtelijk beschermd. De afbeeldingen in deze winkel zijn heel vaak gearchiveerde beelden met uitzondering van de beelden in de map "New". Alle recente afbeeldingen zijn te bezichtigen op de website https://www.briandecrop.com.

Alle werken