Rose Gerbera met donkere achtergrond

van Steven Dijkshoorn

- Werkcode: 784 258

Steven Dijkshoorn over Rose Gerbera met donkere achtergrond

Een prachtige roze gerbera met een zwart achtergrond en waterdruppels. Een practige bloem die bij iedereen van de muur afspringt. De roze gerbera valt goed op! Veel gerbera's worden gebruikt als sierplant of als snijbloem in bloemstukken. Maar het mooist is om een gerbera aan de muur als foto.
Rose Gerbera met donkere achtergrond vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Fotografie, Gerbera, Macrofotografie, Minimalisme, Rose bloem, Roze, Slaapkamer, Snijbloem, Stilleven en Zwart-wit.
Steven Dijkshoorn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Steven Dijkshoorn

Mijn naam is Steven Dijkshoorn en maak al jaren met veel plezier foto's. Mijn focus heeft altijd gelegen bij urbex fotografie. Dit is het vastleggen van verlaten gebouwen waar je oorspronkelijk niet in mag, dus het is altijd een avontuur. Meer daarvan is te zien en te lezen op https://www.stevendijkshoorn.nl en natuurlijk kan je me daar ook bereiken.

Maar de tijd staat niet stil en mijn ontwikkeling ook niet. Er zijn veel foto's te vinden van: Stillevens, Rotterdam, Schotland, Architectuur, Dieren en nog veel meer.

Veel succes in je zoektocht naar een mooie foto of behang bij jou aan de muur.

Steven Dijkshoorn

Alle werken van Steven Dijkshoorn


Waarom je kiest voor Rose Gerbera met donkere achtergrond op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rose Gerbera met donkere achtergrond van Steven Dijkshoorn

Koop de foto Rose Gerbera met donkere achtergrond van Steven Dijkshoorn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 784 258
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.