Rotterdam in de vroege ochtend van Marcel van Duinen

Werkcode: 118 171 Kopieer de werkcode

Marcel van Duinen profielfoto Rotterdam gefotografeerd in de vroege ochtend vanaf the Red Apple(127M), uitkijkend op de Maastoren(165M), de Rotterdam(151M), Erasmusbrug(139M), Montevideo(140M), de Maas en het World Port Center(123M). Verlicht door de opkomende winterzon met als achtergrond een karmozijn gekleurde hemel en wolken.

Dit werk wordt aangeboden door Marcel van Duinen

What I enjoy about photography is that it focuses the eye and helps you see things in nature, cities, countries and people you would not otherwise see. Lighting, color combinations and composition are of course what make a picture stand out from the rest and that is where the creative part of photography for me comes in. I currently live in Rotterdam which for me is a fascinating city because of the combination of industry, the harbor, modern architecture (including high rise buildings) and the Maas River. In my portfolio for Werk aan de Muur I have included a few pictures of Rotterdam which are quite unique because of the lighting and color combinations and specific compositions allowed by the location where I take my pictures and of course my love for the city. I have also included pictures of the Tulips in the Keukenhof in the Netherlands which for me is also uniquely Dutch and special because of the color combinations and the shapes of the flowers.

Meer weten over Marcel van Duinen?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Barbra Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede advisering en service ook bij problemen
Eerste levering liep niet geheel vlekkeloos was eerst niet goed en afgekeurd, vervolgens kwam het schilderij eerder aan dan doorgegeven, maar we waren thuis, helaas was het toch beschadigd, we hadden ook wel een heel groot werk. Na overleg heel netjes opgelost en weer opgestuurd op exact het moment geleverd van wat was doorgegeven en heel goed ingepakt en zag er prachtig uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Margoo Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Goede en snelle service
Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
Debbie Nieboer Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
René Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top kwaliteit!
Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Nanda Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super leuke mailtjes ontvangen nadat wij besteld hadden. Ons schilderij staat prachtig. Goede aflevering. Heel blij mee. Volgende keer bestellen wij weer bij Werk aan de Muur. Dikke dikke 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Henor Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Leny Berben Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie collectie
Ruime keus, fijn dat je met een app kunt kijken Hoe het uitziet. Bezorging is goed verzorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
Martijn Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Tijdens het uitpakken van het geleverde produkt bleek deze licht beschadigd te zijn. Werkaandemuur heeft dit keurig opgelost door een nieuw doek te verzenden. Het eerder geleverde doek mocht ik behouden/ weggeven.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Sandra Geverifieerde koper
Nederland
3 / 5

Ben heel tevreden met mijn foto.Is een echte blikvanger.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2013
Ingrid Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede service en prachtig werk geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
talih yurttakalin Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

ze leveren goed werk af, leveren snel, erg betrouwbaar zeer positief

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Lizzy Janssen Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

WAUW+++++
Levering Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Van aankoopbevestiging tot aan de levering is het helemaal duidelijk. Goed ingepakt Een cadeautje om te mogen uitpakken: zit in plastic gewikkeld plus 3 lagen karton eromheen. Artikelbeoordeling Zelf een canvas besteld van groot formaat: zit perfect recht op het frame en is van zeer goede kwaliteit: kleuren komen mooi uit en zien er precies zo uit als je zou hopen. Ik ga pas over een maand verhuizen en verheug me nu al op het ophangmoment van het kunstwerk. Werkelijk prachtig, van mij krijgt Werk aan de Muur een dikke 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de Rotterdam foto Rotterdam in de vroege ochtend van Marcel van Duinen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
172,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden