Rotterdam overdag

van Albert Mendelewski

- Werkcode: 345 937

Albert Mendelewski over Rotterdam overdag

De Wilheminakade in Rotterdam gezien vanaf Katendrecht met links hotel New York van de Holland Amerika Lijn. In de voorgrond de Rijnhavenbrug over de Rijnhaven. Foto gemaakt met een lange sluitertijd om het water glad te krijgen.
Rotterdam overdag vind je in de categorieën Bruggen, Flat, Fotografie, Kop van Zuid, Nederland, Rotterdam, Stedelijke landschappen, Steden, Water en Wolkenkrabbers.
Albert Mendelewski profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Albert Mendelewski

Ik ben een enthousiaste hobby fotograaf die graag de natuur in al zijn hoedanigheden, van heel klein (macro) tot oneindige landschappen, en alle dieren die hierin leven fotografeert. Daarnaast fotografeer ik ook graag steden, overdag als ook 's avonds. Dit alles combineer ik graag met reizen, van dichtbij in Nederland tot aan de andere kant van de aardbol. Al met al voldoende voer voor een fotograaf. Ik hoop dat mijn foto's je bevallen ;-)

Alle werken van Albert Mendelewski


Waarom je kiest voor Rotterdam overdag als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Rotterdam overdag van Albert Mendelewski

Koop de foto Rotterdam overdag van Albert Mendelewski op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 345 937
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden