Roze lucht boven het veen

Roze lucht boven het veen van Karla Leeftink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 134112

Roze lucht boven het veen van Karla Leeftink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 dag en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Het is altijd weer afwachten of en hoe de zon tevoorschijn komt in de ochtend. Zo ook op deze morgen in november. Het is bewolkt dus dat is niet zo gunstig. De temperatuur is net onder het vriespunt maar het is niet wit, zoals ik gehoopt had. Jammer. Toch ziet de wereld er even uit alsof ik door een roze bril kijk. De lucht trekt een beetje open, een roze waas trekt er tussendoor. Ik maak er een foto van met een sluitertijd van 30 seconden op ISO 100 en f/11. Binnen een kwartiertje is alle roze verdwenen en kan ik weer op huis aan gaan. De lucht trekt egaal grijs dicht en dat blijft de rest van de dag zo...Gelukkig heb ik mijn portie kleur al binnen.

Over Karla Leeftink

Ik houd mij vooral bezig met natuurfotografie. Ik woon momenteel in Assen en ben veel te vinden in de gebieden van de Drentsche Aa op de momenten van de dag waarop ik verwacht dat het licht het mooist is. Landschapsfotografie en het fotograferen van dieren horen bij mijn voorkeuren.

Alle werken