Roze roos

Roze roos van Corina Scheepers-de Mooij

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 73435

Roze roos van Corina Scheepers-de Mooij

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
122 gratis verzending!
Roze roos van Corina Scheepers-de Mooij

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Voor deze creatie heb ik een door mij gemaakte foto van een bloeiende roos als basisfoto gebruikt. Door deze foto op vele manieren te manipuleren, ben ik tot dit resultaat gekomen. Doordat ik veel verschillende basisfoto's gebruik, komen er veel verrassende creaties uit.

Over Corina Scheepers-de Mooij

Corina Scheepers-de Mooij profielfotoMijn naam is Corina Scheepers. Wat begon als een leuke bezigheid, is uitgegroeid tot een serieuze hobby. Zowel het fotograferen zelf als het bewerken van foto's doe ik met veel plezier.Enige tijd geleden is het idee ontstaan om met mijn zelfgemaakte foto's (vooral natuurfoto's) fotocreaties te gaan maken.
Via werk aan de muur wil ik mijn werk aan u voorstellen in de hoop dat deze bij u in de smaak zal vallen of dat u er in ieder geval met veel plezier naar kijkt.Doordat ik genoeg fotomateriaal heb, zal ik regelmatig nieuwe werken toevoegen. Ook bied ik via werk aan de muur een aantal van mijn foto's aan.

Alle werken