Ruwbouw in een fabriek

Ruwbouw in een fabriek van Perry Wiertz

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 175558

Ruwbouw in een fabriek van Perry Wiertz

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Op de begane grond van deze fabriekshal is het goed opletten bij elke stap. Grote lege gaten komen overal terug. Voorheen gebruikt voor machine's of leidingwerk. Inmiddels door de natuur overgenomen, planten en schimmels staan hier goed beschut. Oude regelkasten en leidingen hebben deze hal nooit verlaten.

Over Perry Wiertz

Voor de camera werd altijd al een plekje gereserveerd bij een uitstapje of vakantie. De camera kreeg een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Hierdoor kreeg de camera zelfs een vaste plek, tas en setje accessoires, zodat ik de landschappen en verlaten plekken kon vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze hobby. De plekken die ik hierbij tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een mooi plekje of een oude schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...

Alle werken