Sands of Time

van Martijn van der Nat

- Werkcode: 244 998

Martijn van der Nat over Sands of Time

Avond valt op het strand van Katwijk. Het is laag tij en de zee tekst zich terug. Een compositie van drie zandbanken met het licht van de zon die een half uur geleden is ondergegaan maken een mysterieus rustig ingetogen beeld.
Sands of Time vind je in de categorieën Avond, Fotografie, Katwijk, Kust, Minimalisme, Oceanen en zeeën, Rust, Slaapkamer, Stilleven, Stranden, Zand, Zwin (zee) en laag tij.
Martijn van der Nat profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martijn van der Nat

Naast mijn werk als grafisch vormgever fotografeer ik graag. Meestal landschappen & architectuur/stadsbeelden, veelal in en rondom Leiden. Mijn werk kenmerkt zich door minimalisme, kleurgebruik, compositie en sterke voorkeur voor dramatisch licht.

Alle werken van Martijn van der Nat


Waarom je kiest voor Sands of Time als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Sands of Time van Martijn van der Nat

Koop de foto Sands of Time van Martijn van der Nat op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 244 998
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
128,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.