Scheepswrakken

van Erik Reijnders

- Werkcode: 503 616

Erik Reijnders over Scheepswrakken

Vergankelijkheid de dingen het is elke keer weer een boeiend thema. in dit werk een aantal afgeschreven vissersscheepjes die door de natuur mogen worden afgebroken. door toepassing van diverse aanpassingen is er een fotografisch beeld ontstaan dat dicht bij een pentekening komt. de sprekende lucht boven de aftakelende scheepjes maken het beeld compleet.
Scheepswrakken vind je in de categorieën Artwork (kunst), Digitale Kunst, Erik Reijnders, Fotografie, Frankrijk, Havens, Scheepswrak, Wolken en vergangkelijkheid.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Scheepswrakken op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Scheepswrakken van Erik Reijnders

Koop dit digital art werk Scheepswrakken van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 503 616
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.