Scheepvaart in Vlissingen

Scheepvaart in Vlissingen van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 74715

Scheepvaart in Vlissingen van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Dit grote container schip passeerde de kust van Vlissingen en kwam daar net van de haven af en zou zijn reis vervolgen naar een voor mij onbekende bestemming, dit shot maakte ik op de boulevard van Vlissingen, Zeeland (NL). Dit schip draagt de naam Sandy Rickmers, is bijna 159 lang en ruim 25 meter breed. Dit schip vaart onder Marshallese vlag (Majuro), een eilandengroep en sinds 1986 een onafhankelijke staat in de Stille Oceaan ten noorden van Nauru en Kiribati, ten oosten van Micronesia en ten zuiden van het eiland Wake. Ik heb hier voor een beeldvullende close-up gekozen om de enorme afmetingen van het containerschip te benadrukken, omdat het die dag erg mistig was boven zee heb ik gekozen voor een HDRI bewerking om zo de kleuren mooi op te halen. Heel indrukwekkend gezicht als zo?n enorm schip op relatief korte afstand voorbij gevaren komt, mooi om te zien.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !Volg me nu ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws:MSP Canvasshop @ Facebook:www.facebook.com/mspcanvasshop.MSP Canvasshop @ Twitter:http://twitter.com/MSPPHOTOGRAPHS.Email:mspcanvasshop@gmail.com

Alle werken