Schilderachtig winterlandschap bij het Brabantse dorp Drimmelen

van Ruud Morijn

- Werkcode: 21 547

Ruud Morijn over Schilderachtig winterlandschap bij het Brabantse dorp Drimmelen

Een idyllisch winterlandschap met perspectief in een Nederlandse polder bij het Noord-Brabantse dorp Drimmelen met sneeuw en kale knotwilgen langs het nog net niet bevroren water van een kreek. Het wateroppervlak reflecteert de bomen. Bij de oever zwemt een witte knobbelzwaan. Het is vroeg in de morgen en nog een beetje nevelig. Deze foto won de publieksprijs van de Gemeente Drimmelen.
Schilderachtig winterlandschap bij het Brabantse dorp Drimmelen vind je in de categorieën Bomen, Brabant, Fotografie, Landschappen, Mist, Nederland, Oever, Reflectie (straling), Rivier, Sneeuw, Water, Winter en Zwanen.
Ruud Morijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruud Morijn

Al ruim 50 jaar bezig met fotografie, maar pas echt de smaak te pakken gekregen na mijn pensionering. Nu heb ik pas de tijd en de rust om echt rond te kijken en mooie dingen te ontdekken en vast te leggen. Op deze site zie je enkele van mijn mooiste foto's, maar kijk ook gewoon eens rond op mijn Flickrdomein https://www.flickr.com/photos/10989519@N06/ . Daar staan er veel meer. Ook een Flickrfoto kan meestal wel via 'WERKaandeMuur' worden geleverd. Vraag er dan gewoon even naar en vermeld de naam en opnamedatum van de foto zoals die bij Flickr staan vermeld! Ik zal de foto dan op deze site plaatsen zodat die via WERKaandeMUUR met de daarbij behorende kwaliteit kan worden geleverd.

Alle werken van Ruud Morijn


Waarom je kiest voor Schilderachtig winterlandschap bij het Brabantse dorp Drimmelen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Schilderachtig winterlandschap bij het Brabantse dorp Drimmelen van Ruud Morijn

Koop de foto Schilderachtig winterlandschap bij het Brabantse dorp Drimmelen van Ruud Morijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 21 547
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden