Schip aan de horizon

Schip aan de horizon van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 73605

Schip aan de horizon van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Inmiddels was de middag aangebroken op het strand van Zoutelande,Zeeland (NL), en stond de zon hoog. De scheepvaart draaide op volle toeren waardoor er met grote regelmaat schepen de kustlijn passeerden, van kleinere baggerschepen tot de kustwacht tot enorm grote geladen containerschepen?indrukwekkend om te zien. Hier kwam een boot aan de horizon aan, op het moment dat ik afdrukte vloog er een meeuw weg vanaf de golfbreker die nog wel voor een deel zichtbaar was ondanks dat het vloed was wat een mooie toevoeging is aan het geheel. Het tegenlicht van de zon schittert mooi op het water en de zee schuimde, nergens vind ik de kustlijn in Nederland zo mooi als in Zoutelande.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !Volg me nu ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws:MSP Canvasshop @ Facebook:www.facebook.com/mspcanvasshop.MSP Canvasshop @ Twitter:http://twitter.com/MSPPHOTOGRAPHS.Email:mspcanvasshop@gmail.com

Alle werken