Schwedagon Pagode

van Antwan Janssen

- Werkcode: 761 005

Antwan Janssen over Schwedagon Pagode

De indrukwekkende Schwedagon Pagode in Yangon behoort tot de meest heilige boeddhistische plaatsen ter wereld en trekt pelgrims aan uit alle windstreken. Dit bijzondere tempelcomplex met de prachtige gouden koepel en talloze kleinere bouwwerken met minstens zoveel pracht en praal zou acht haren van Gautama Boeddha moeten herbergen, evenals relieken van drie andere boeddha’s. Bijzonder mooi om te zien bij zonsopkomst en ondergang, maar eigenlijk is deze tempel op elk moment van de dag het bezoeken waard.
Antwan Janssen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Antwan Janssen

Ik ben Antwan Janssen, reis- en natuurfotograaf uit Uden. Tijdens mijn vele reizen op deze aardbol probeer ik al het moois op foto vast te leggen. Zoals je op deze site ook wel kunt zien gaat mijn voorkeur uit naar landschappen, wildlife maar zeker ook de lokale bevolking, veelal in het buitenland maar zeker ook in ons mooie Nederland. De afgelopen jaren zijn meerdere foto's van mij bekroond in zowel nationale als internationale fotowedstrijden.

Alle werken van Antwan Janssen


Waarom je kiest voor Schwedagon Pagode als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Schwedagon Pagode van Antwan Janssen

Koop de foto Schwedagon Pagode van Antwan Janssen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 761 005
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden