Sint Hubertus Veluwe

Sint Hubertus Veluwe van Fotojeanique .

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Sint Hubertus Veluwe

van Fotojeanique .

Sint Hubertus Veluwe van Fotojeanique .

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 682312
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

In juli was ik op deze prachtige plek: het Jachthuis Sint Hubertus in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het is het voormalige buitenverblijf van het echtpaar Kröller-Müller en is één van de belangrijkste gebouwen van Nederland. Het gebouw staat op een prachtige plek tussen de bossen en aan een meertje, omringt door velden met prachtige oude bomen.

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Fotojeanique . profielfotoAl van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Alle werken