Sint Servaasbrug en Wyck op de Oostelijke Maasoever in Maastricht in de avond

van Merijn van der Vliet

- Werkcode: 201 355

Merijn van der Vliet over Sint Servaasbrug en Wyck op de Oostelijke Maasoever in Maastricht in de avond

Sint Servaasbrug en Wyck op de Oostelijke Maasoever in Maastricht in de avondschemering.

Wyck is een woonwijk van de Nederlandse stad Maastricht. Het op de oostelijke Maasoever gelegen Wyck behoort tot het centrum van Maastricht en bestaat uit een middeleeuws, een laat-19e-eeuws en een laat-20e-eeuws deel.

De kerk is de Sint-Martinuskerk, een van de vier Rooms-katholieke parochiekerken in het centrum van Maastricht en gewijd aan de Heilige Martinus van Tours. In de kerk bevindt zich het beeld van de Zwarte Christus van Wyck, een van de populaire volksdevoties van Maastricht.

Deze foto is gemaakt op 17 maart 2016.
Sint Servaasbrug en Wyck op de Oostelijke Maasoever in Maastricht in de avond vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Bruggen, Fotografie, Maas, Maastricht, Merijn van der Vliet, Nachtfotografie, Nederland, Religieuze architectuur, Rivier, Sint Servaasbrug en Sint-Martinuskerk (Maastricht).
Merijn van der Vliet profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Merijn van der Vliet

In mijn foto's zoek ik vaak naar balans en verstilling. Daarnaast heb ik 'less is more' hoog in het vaandel staan: doordringen tot de absolute kern van wat ik wil 'vertellen'. Ik fotografeer als freelancer voor verschillende opdrachtgevers. Vrijwel altijd op locatie en met gegeven omstandigheden.

Een autonome serie waar ik sinds eind 2011 aan werk is Donker Utrecht; foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. http://www.donkerutrecht.nl

Alle werken van Merijn van der Vliet


Waarom je kiest voor Sint Servaasbrug en Wyck op de Oostelijke Maasoever in Maastricht in de avond als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Sint Servaasbrug en Wyck op de Oostelijke Maasoever in Maastricht in de avond van Merijn van der Vliet

Koop de foto Sint Servaasbrug en Wyck op de Oostelijke Maasoever in Maastricht in de avond van Merijn van der Vliet op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 201 355
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden