Skyline Almere

Skyline Almere van Arjan Keers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Skyline Almere van Arjan Keers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 213726
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!

Omschrijving

De skyline van Almere weerspiegeld in het Weerwater. Almere is bekend door de moderne en vooruitstrevende architectuur en bijzondere gebouwen.

Over Arjan Keers

Arjan Keers profielfotoeven voorstellen..Arjan Keers is een gedreven amateurfotograaf met een passie voor het Nederlandse landschap.Wonend in de Flevopolder met het Markermeer, de Oostvaardersplassen in de buurt en ook dichtbij het Gooi en Eemland met polders, bos, heide en water vindt hij genoeg inspiratie en laat hij zien dat je niet ver weg hoeft om mooie foto?s te kunnen maken.Hij is altijd op zoek naar landschappen en beelden die je in het dichtbevolkte nederland niet zou verwachten, beelden met een magische en mysterieuze sfeer waarin het licht een belangrijke rol speelt. Dit kan de ene keer een ?leeg?landschap zijn waarin geen enkel teken van menselijke aanwezigheid te zien is. Maar een andere keer juist bouwkundige elementen zoals bruggen,steigers of stadsgezichten. Bijvoorbeeld de skyline van Almere.

Alle werken

Beoordelingen: 4.5 / 5 (1 beoordeling)

4.5 / 5

Perfect
Prachtig afgewerkt Afgeleverd in goed overleg Exact wat een B.V. ander concludeerde: nog mooier dan ik dacht Ik kan er stil en trots van genieten