seascape II

van Arjan Keers

- Werkcode: 24970

Arjan Keers over seascape II

zonsondergang op het strand van Texel. Geprobeerd de beweging van het water over de vloedlijn vast te leggen.
seascape II vind je in de categorieën Arjan Keers, Contemporary, Fotografie, Horizon (lijn), Kust, Kustverdediging, Landschappen, Landschapsfotografie, Lucht, Nederland, Noordzee, Oceanen en zeeën, Stranden, Texel, Toeristische attractie, Tuin, Vloedmerk, Water, Wolken en Zonsondergang.
Arjan Keers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjan Keers

even voorstellen..Arjan Keers is een gedreven amateurfotograaf met een passie voor het Nederlandse landschap.Wonend in de Flevopolder met het Markermeer, de Oostvaardersplassen in de buurt en ook dichtbij het Gooi en Eemland met polders, bos, heide en water vindt hij genoeg inspiratie en laat hij zien dat je niet ver weg hoeft om mooie foto?s te kunnen maken.Hij is altijd op zoek naar landschappen en beelden die je in het dichtbevolkte nederland niet zou verwachten, beelden met een magische en mysterieuze sfeer waarin het licht een belangrijke rol speelt. Dit kan de ene keer een ?leeg?landschap zijn waarin geen enkel teken van menselijke aanwezigheid te zien is. Maar een andere keer juist bouwkundige elementen zoals bruggen,steigers of stadsgezichten. Bijvoorbeeld de skyline van Almere.

Alle werken van Arjan Keers


Waarom je kiest voor seascape II op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

seascape II van Arjan Keers

Koop de foto seascape II van Arjan Keers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 24970
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.