Sluiskade panorama

Sluiskade panorama van Ron Buist

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Sluiskade panorama van Ron Buist thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 287785

Sluiskade panorama van Ron Buist

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!
Sluiskade panorama van Ron Buist

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Vanaf de Sluiskade in Groningen is er een mooi uitzicht op het Verbindingskanaal en de Zuiderhaven richting het Groninger Museum. Links op de foto het gebouw van de Koninklijke Groninger Roeivereniging "De Hunze". Rechts zien we de woontoren "De Regentes", met de brug naar het Noord-Willemskanaal. Links naast de woontoren is ook een glimp op te vangen van het kunstwerk 'Ultra', een beeld van 8 meter hoog van kunstenares Sylvia B.

Over Ron Buist

Ron Buist profielfotoSinds Ron in 2010 voor het eerst begon te werken met een spiegelreflexcamera is alles heel snel gegaan. Het fotografievirus had hem te pakken en liet hem niet meer los. Hij probeerde allerlei soorten fotografie en leerde allerlei technieken, om aan het einde van het jaar uiteindelijk te kiezen voor landschapsfotografie. De cursus landschapsfotografie die hij volgde versterkte de interesse alleen nog maar meer.In 2011 begonnen Ron's foto's de aandacht te trekken van anderen. Dit resulteerde in diverse publicaties, waaronder een poster voor een yogacursus en een foto verspreid over twee pagina's in het decembernummer van het fotografiemagazine Zoom.nl. Daarnaast is zijn werk ook terug te vinden in de Zoom.nl Showcase App voor de iPad. Op dit moment kan de stijl van Ron gekarakteriseerd worden als dromerige landschapsfotografie, maar of dat zo blijft is een open vraag, want hij blijft zich ontwikkelen en nieuwe dingen ontdekken.

Alle werken