Spitsuur

van Peter Vruggink

- Werkcode: 87 860

Peter Vruggink over Spitsuur

Nijmegen heeft een nieuwe stadsbrug "De Oversteek", genoemd naar de plek waar de geallieerden in 1944 de oversteek namen over de Waal tijdens Operation Market Garden. Hierbij kwamen 23 geallieerde soldaten om het leven, maar werd wel de Nijmeegse Waalbrug veilig gesteld en Nijmegen bevrijd. Ter ere van de 23 gesneuvelden heeft de nieuwe brug 23 paar lichten die iedere avond na elkaar ontsteken.
Spitsuur vind je in de categorieën Architectuur, Architectuurfotografie, Blauw, Bruggen, Fotografie, Nachtfotografie, Nijmegen en lichtstrepen.
Peter Vruggink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Peter Vruggink

Gepassioneerd (reis)fotograaf, die ook op freelance basis opdrachten uitvoert voor particuliere, zakelijke en opdrachtgevers vanuit de overheid. Speciale interesses: landschap, mensen, evenementen, wildlife.

Alle werken van Peter Vruggink


Waarom je kiest voor Spitsuur als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Spitsuur van Peter Vruggink

Koop de foto Spitsuur van Peter Vruggink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 87 860
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden