Spreeuwen

van Sander Meertins

- Werkcode: 145 347

Sander Meertins over Spreeuwen

Close-up van een landende spreeuwenzwerm in het weiland. Goed is de bewegingsonscherpte te zien, de focus ligt op de middelste spreeuw.
Spreeuwen vind je in de categorieën Beweging, Beweging (natuurkunde), Blur, Contemporary, Digitale Kunst, Fotografie, Landing, Natuur en Weer, Spreeuw, Spreeuwen (vogels), Vogels, Zwart-wit, Zwerm en motionblur.
Sander Meertins profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Meertins

Een onderwerp vastleggen vereist uitgebreide kennis en ervaring van onderwerp en vereiste apparatuur. Door deze informatie te bundelen kan ik het beste bepalen wanneer iets op zijn mooist is. Mijn specialisaties liggen in de natuur-, landschaps- en nachtfotografie waarmee ik in de loop der jaren kennis heb kunnen opbouwen van bijvoorbeeld weerselementen, dierengedrag en ecologie. Dit zijn een aantal aspecten die ik meeneem tijdens het vastleggen van de beelden zoals ik ze op dat moment beleef en graag met anderen deel.

Alle werken van Sander Meertins


Waarom je kiest voor Spreeuwen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Spreeuwen van Sander Meertins

Koop dit digital art werk Spreeuwen van Sander Meertins als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 145 347
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden