Stad in beweging, Rotterdam

van Sander Meertins

- Werkcode: 106 726

Sander Meertins over Stad in beweging, Rotterdam

Rotterdam gezien vanaf Katendrecht tijdens het blauwe uurtje.
Stad in beweging, Rotterdam vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Beweging (natuurkunde), Blauw, Blauwe uur, Bruggen, De Hoge Heren, Donker, Erasmusbrug, Fotografie, Holland-Amerika Lijn, Kade, Kop van Zuid, Long exposure photography, Maastoren, Modern, Montevideo, Nachtfotografie, Nederland, Papier, Reflectie (straling), Rotterdam, Skyline, Stedelijke landschappen, Verlichting, Wind, Wolkenkrabbers en Zonsondergang.
Sander Meertins profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Meertins

Een onderwerp vastleggen vereist uitgebreide kennis en ervaring van onderwerp en vereiste apparatuur. Door deze informatie te bundelen kan ik het beste bepalen wanneer iets op zijn mooist is. Mijn specialisaties liggen in de natuur-, landschaps- en nachtfotografie waarmee ik in de loop der jaren kennis heb kunnen opbouwen van bijvoorbeeld weerselementen, dierengedrag en ecologie. Dit zijn een aantal aspecten die ik meeneem tijdens het vastleggen van de beelden zoals ik ze op dat moment beleef en graag met anderen deel.

Alle werken van Sander Meertins


Waarom je kiest voor Stad in beweging, Rotterdam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Stad in beweging, Rotterdam van Sander Meertins

Koop de foto Stad in beweging, Rotterdam van Sander Meertins op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 106 726
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
125,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden