Spring feelings

Spring feelings van Birgitte Bergman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 439088

Spring feelings van Birgitte Bergman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!
Spring feelings van Birgitte Bergman

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Zodra de eerste bloemen zich in de lente vertonen, dan ben ik weer volop aan het genieten van al het moois. De krokussen, de sneeuwklokjes, de bosanemonen...allemaal tekenen dat de lente weer gaat beginnen.Maar mijn persoonlijke favoriet is de bosanemoon, omdat je daar zoveel verschillende foto's van kunt maken. Bovendien hebben ze zulke fijne kleuren en vormen.

Over Birgitte Bergman

Birgitte Bergman profielfotoEen aantal jaren geleden ben ik mij wat meer gaan verdiepen in het fotograferen en ondertussen is dit wel een passie te noemen.Ik fotografeer alles wat mij in positieve zin opvalt. Landschappen, dieren en af en toe architectuur of portretten... Maar mijn voorkeur gaat toch wel uit naar natuurfoto's en dan met name macro opnames. Ik vind het heerlijk om in een veldje, bos of park rond te struinen op zoek naar mooie bloemetjes, plantjes of bijzondere diertjes. En als je door mijn macrolens kijkt, zie je pas echt hoeveel moois de natuur ons te bieden heeft.

Alle werken