Spring

Spring van Teuni's Dreams of Reality

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 97478

Spring van Teuni's Dreams of Reality

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
86 gratis verzending!
Spring van Teuni's Dreams of Reality

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De ragfijne witte bloempjes met de gele meeldraden heb ik gefotografeerd in de morgen toen zij in lichte schaduw stonden met op de achtergrond de zon die tussendoor de bomen tevoorschijn komt. De verdeling van de bloempjes komt hier heel mooi uit waarbij de onscherpe op de achtergrond voor een fijne herhaling zorgen. De lentekleuren wit en groen maken het tot een fris geheel.

Over Teuni's Dreams of Reality

Teuni's Dreams of Reality profielfotoIk ben Teuni Stevense en heb als grootste hobby fotograferen, met macrofotografie als voorkeur. In de vakantie gaat de camera ook mee en dan concentreer ik me meer op landschappen of mooie steden. Daarnaast maak ik digitale fantasiebeelden door meerdere opnames te combineren met behulp van beeldbewerkingssoftware. Op https://www.500px.com/teuni staan nog meer foto's die (na overleg) ook in aanmerking kunnen komen voor een afdruk.

Alle werken