St Michael's mount

St Michael's mount van Birgitte Bergman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

St Michael's mount van Birgitte Bergman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 392744
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!

Omschrijving

St Michael's Mount (Cornisch: Carrek Loos y'n Coos) is een getijdeneiland in het Verenigd Koninkrijk. Bij laagwater is het bereikbaar over land, en bij hoogwater is het eiland omringd door water. Het is gelegen aan de zuidkust in Cornwall, bij de stad Penzance.

Op het eiland staan een kasteel en een 15e-eeuwse kapel. Het eiland werd gekocht door Colonel John St Aubyn in 1659 en is nog altijd in het bezit van de familie St. Aubyn. Het geheel wordt echter beheerd door de National Trust. (bron Wikipedia)

Over Birgitte Bergman

Birgitte Bergman profielfotoEen aantal jaren geleden ben ik mij wat meer gaan verdiepen in het fotograferen en ondertussen is dit wel een passie te noemen.Ik fotografeer alles wat mij in positieve zin opvalt. Landschappen, dieren en af en toe architectuur of portretten... Maar mijn voorkeur gaat toch wel uit naar natuurfoto's en dan met name macro opnames. Ik vind het heerlijk om in een veldje, bos of park rond te struinen op zoek naar mooie bloemetjes, plantjes of bijzondere diertjes. En als je door mijn macrolens kijkt, zie je pas echt hoeveel moois de natuur ons te bieden heeft.

Alle werken