Stadsfront van de Hanzestad Kampen aan de IJssel

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 329 752

Sjoerd van der Wal over Stadsfront van de Hanzestad Kampen aan de IJssel

Stadsfront van de Hanzestad Kampen aan de IJssel in de avond met klassieke zeilschepen die aangemeerd zijn aan de kade. De foto is gemaakt tijdens het 'blauwe uurtje' net na zonsondergang. De lichtjes van de schepen worden weerspiegeld in het kalme water van de IJssel.
Stadsfront van de Hanzestad Kampen aan de IJssel vind je in de categorieën Avond, Boten & Schepen, Fotografie, Hanze, Hanzestad, Havens, IJssel, IJsseldelta, Kampen (stad), Overijssel, Skyline, Stedelijke landschappen en Zeilschip.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Stadsfront van de Hanzestad Kampen aan de IJssel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stadsfront van de Hanzestad Kampen aan de IJssel van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Stadsfront van de Hanzestad Kampen aan de IJssel van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 329 752
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden