Sterren plukken

van Jesse Boom

- Werkcode: 320 541

Jesse Boom over Sterren plukken

Een mooie illustratie van konijn dat sterren plukt. Zijn vrienden Vos en Mol kijken tevreden toe. Mooie romantische voorstelling voor op de kinderkamer.
Sterren plukken vind je in de categorieën Astronomie, sterren en de ruimte, Blauw, Bomen, Heldere hemel, Illustraties, Kinderkamer, Knaagdieren, Konijn, Ladder, Mol (dier), Paddenstoel, Slaapkamer en Vossen.
Jesse Boom profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jesse Boom

Mijn naam is Jesse en ik ben na afronden van mijn studie op de Willem de Kooning academie als freelancer begonnen onder de naam “ Boomanimatie”. Sinds die tijd heb ik vele uiteenlopende opdrachten gedaan. Van het ontwerpen en animeren van educatieve games tot het mee animeren van de bioscoopfilm “Pim en Pom: Het grote avontuur.” Verder ontwerp ik behang, muurstickers, canvassen, wenskaarten en uitleganimaties.Mijn werk kenmerkt zich door het vrolijke, kleurrijke uiterlijk. In mijn shop bij werk aan de muur richt ik me vooral op plaatjes voor op de kinderkamer. Als u een persoonlijke wens heeft of een aanpassing wilt kunt u mij altijd benaderen!

Alle werken van Jesse Boom


Meer weten over Jesse Boom?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Sterren plukken als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Sterren plukken van Jesse Boom

Koop de illustratie Sterren plukken van Jesse Boom op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 320 541
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden