Sterrenbeeld Vissen

van Shirley Hoekstra

- Werkcode: 444 976

Shirley Hoekstra over Sterrenbeeld Vissen

Sterrenbeeld Vissen is van 21 februari tot en met 20 maart. De latijnse naam is Pisces. Zo'n persoon is dromerig, spiritueel, gevoelig en leergierig.
Sterrenbeeld Vissen vind je in de categorieën Dierenriem, Digitale Kunst, Februari, Geboortedatum, Horoscoop, Huizen in de astrologie, Maart, Mandala, Sterrenbeelden, Verjaardag en Vissen sterrenbeeld.
Shirley Hoekstra profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Shirley Hoekstra

Welkom! Creëren vanuit inspiratie en plezier is mijn passie. Heel jong was ik al aan het tekenen en dat is nooit meer gestopt. Ik kan niet niet-creëren. Ik zie, denk en vertaal in kleur en vorm. Ik gebruik graag veel kleur en werk van puur abstract tot figuratief of een mix daarvan. Elk werk is voor mij een verhaal. Het verhaal van bijvoorbeeld een mens, een droomreis, een gedachte, een beeld, een gevoel, een bedoeling, een betekenis of een herinnering. Ik nodig anderen uit om ook het verhaal in mijn werk te zien.

Alle werken van Shirley Hoekstra


Waarom je kiest voor Sterrenbeeld Vissen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Sterrenbeeld Vissen van Shirley Hoekstra

Koop dit digital art werk Sterrenbeeld Vissen van Shirley Hoekstra als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 444 976
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.