Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 5 uur geldig!

Stilleven van Witte gerbera's en rozen met stoofperen in bruine kruik | kunstfotografie Nederland

van Willie Kers

- Werkcode: 932891

Willie Kers over Stilleven van Witte gerbera's en rozen met stoofperen in bruine kruik | kunstfotografie Nederland

Mijn voorliefde voor de Oude Meesters en het Impressionisme is waar ik mij door laat beïnvloeden tijdens het fotograferen. Elk stilleven vertelt een verhaal. En elke bloem, vrucht of onderwerp heeft een betekenis.
De combinatie van enkel het natuurlijke daglicht en de symboliek maakt dat elk stilleven zijn eigen bijzondere verhaal vertelt. Een verhaal dat steeds iets anders vertelt en waar iedereen zijn eigen betekenis aan kan geven.
Stilleven van Witte gerbera's en rozen met stoofperen in bruine kruik | kunstfotografie Nederland vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Bruidsboeket, Bruin, Fotografie, Fruit, Gerbera, Lente, Rozen, Stilleven, Vrede, Witte en reinheid.
Willie Kers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willie Kers

Hi, ik ben Willie Kers, een Apeldoornse fotograaf met een enorme fascinatie voor prachtig licht. Als klein meisje kon ik uren verdwalen in de schilderijen van de grootmeesters zoals Rembrandt, Vermeer, Monet, Turner, Israëls en Van Gogh. Nu ik 'groot' ben, is die fascinatie alleen maar groter geworden.

Schilderen kan ik helaas niet. Maar gelukkig is mijn camera als kwast daarvoor in de plaats gekomen. En met mijn camera leg ik graag de wereld vast zoals ik deze zie in een impressionistische stijl. Als een prachtige plek waar alles mogelijk is zolang je maar durft te dromen. Vol met warme kleuren, supermooi licht en een flinke snuf "magie" van de Meesterschilders.

"De wereld is mijn canvas, het licht mijn palet en mijn camera de kwast!"

Alle werken van Willie Kers


Waarom je kiest voor Stilleven van Witte gerbera's en rozen met stoofperen in bruine kruik | kunstfotografie Nederland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven van Witte gerbera's en rozen met stoofperen in bruine kruik | kunstfotografie Nederland van Willie Kers

Koop de foto Stilleven van Witte gerbera's en rozen met stoofperen in bruine kruik | kunstfotografie Nederland van Willie Kers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 932891

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 96 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.