Stones, glaciers and sunny clouds

Stones, glaciers and sunny clouds van Ben Töller

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Stones, glaciers and sunny clouds van Ben Töller thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 42234

Stones, glaciers and sunny clouds van Ben Töller

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Stones, glaciers and sunny clouds van Ben Töller

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Op 3000 meter hoogte ligt het Diavolezzahaus, ingeklemd tussen de hoge sneeuwbedekte bergen van het Bernina gebied in de staart van oost Zwitserland. Je moet geluk hebben om een mooie bergen te kunnen fotograferen. Het is wachten op het mooie licht. Meestal komt dat tegen zonsondergang. Hoog boven de twee gletsjers zijn de toppen van Piz Bernina en Piz Morteratsch te zien. Het licht van de zon beschijnt de wolken. Het wordt nu sneller koeler en na deze foto loop ik terug naar de berghut. 's Nachts ga ik nog één keer naar buiten om de sterren hemel te fotograferen en dan wachten op zonsopkomst. Nu terug naar de hut voor een biertje.

Over Ben Töller

Ben Töller profielfoto"Travel is a passion, photography is a passion; a combination of those make me happy". I am always looking for beautifull impressive landscapes. The sea, the mountains, but also a nice old town in Italy. The light is important. In my photos I'm trying to capture the beauty of the world in colour and all it's shapes. In my daily job i am a freelance wedding photographer." More information on my website.

Alle werken